نگهداری مواد خوراکی و محصولات دیگر در شرایط مطلوب به وسیله سرد سازی، نه تنها به دمای سالن سرد بستگی دارد بلکه به رطوبت هوای سالن نیز بستگی خواهد داشت. هنگامیکه رطوبت فضا خیلی کم است، رطوبت زدایی در محصولاتی نظیر لاشه های گوشت، سبزیجات، محصولات خشک،گلها و میوه ها بیش ا زحد رخ می دهد. از سوی دیگر زمانیکه رطوبت فضا خیلی بالا باشد. رشد کپک ها، قارچ ها و باکتری ها تقویت شده و شرایط بد چسبناک شدن و لزجت بخصوص برروی گوشت ها، صورت می گیرد. البته رطوبت فضا هنگامیکه محصولات دربطری، قوطی و یا دیگر ظروف ضد آب قرار دارند از اهمیت کمتری برخوردار است. مهمترین عاملی که رطوبت فضای داخل سالن سرد را تحت تأثیر قرار می دهد اختلاف دمای اواپراتور TD می باشد. با کاهش مقدار TD رطوبت نسبی فضا افزایش یافته وبالعکس با افزایش TD اواپراتور، مقدار رطوبت نسبی کمتر خواهد شد. عوامل دیگری که می توانند رطوبت نسبی فضای سالن را تحت تأثیر قرار دهند شامل حرکت هوا، زمان کارکردن سیستم، نوع کنترل سیستم، مقدار سطح آزاد محصولات، شدت نفوذ هوا و شرایط محیطی خارج سالن سرد می باشد.